Bel Menu
Wolfertstraat 56
2722 AH Zoetermeer
079 - 331 28 85
info@duopaint.nl

Stukadoor, behanger en plafond spuiten in Zoetermeer e.o.

Wandafwerking

De mooiste combinaties

De jarenlange ervaring van Schildersbedrijf Duopaint in Zoetermeer komt goed van pas als het gaat om het creëren van de mooiste combinaties van behang, spachtelputz, structuurverf, effecten en glasweefsel. Zet ons in als stukadoor, behanger of voor het spuiten van plafonds en aanbrengen van spachtelputz. Met een goed advies en vakwerk maken we van elke ruimte een prachtige kamer.

De onbetwiste glasweefsel behanger

Glasweefsel heeft enorm veel voordelen en toepassingen, dat zich in de praktijk ruimschoots heeft bewezen. Zo gebruiken wij glasweefsel behang voor het verstevigen van wanden in nieuwbouw-  en renovatiewoningen. Ook voor het versterken van gescheurde wanden en plafonds is het gebruik van glasweefsel uitstekend geschikt. Het is leverbaar in meer dan 300 overschilderbare verschillende structuren en te sauzen in de door u gewenste kleur.

Zodat het écht uw huis wordt

Een modern of traditioneel interieur schilderen, aankleden of upgraden, wij adviseren u graag. Ook voor de aankleding van uw woning kunnen wij bemiddelen met onze woningstoffeerder en binnenhuisstyliste. Het maken van de juiste keuzes voor wandafwerking maakt dat het echt uw huis wordt.

Schildersbedrijf in Zoetermeer e.o., de zekerheid van goed schilderwerk.

Stel hieronder uw vraag aan Schildersbedrijf Duopaint. Ook voor een snelle prijsopgave!

Aanhef heer mevrouw
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Uw vraag*
Verstuur formulier

Schildersbedrijf in Zoetermeer e.o., de zekerheid van goed schilderwerk: Binnenschilderwerken ✓ Buitenschilderwerken ✓  Wandafwerking ✓ Vloercoating ✓ Standbouw

► Neem contact met ons op

Privacyverklaring