Bel Menu
Wolfertstraat 56
2722 AH Zoetermeer
079 - 331 28 85
info@duopaint.nl

Betaalbaar en betrouwbaar schilderwerk

Kwaliteit en vakmanschap verzekerd

Wij gaan altijd grondig te werk

Van Schildersbedrijf Duopaint mag je met meer dan 20 jaar ervaring en een grote schare trouwe klanten verwachten dat zij het schildersvak verstaan. Of het nu gaat om buitenschilderwerk aan gevels, ramen, deuren en kozijnen of het verfraaien van uw interieur door middel van binnenschilderwerk, wij gaan altijd grondig te werk.

Een gedegen voorbereiding

Voor aanvang van elke schilderklus, groot of klein, beginnen we met een gedegen voorbereiding. Zo bepalen we de juiste verf, materialen en kijken we naar de te verven oppervlakte. Alles wordt op deskundige wijze uitgevoerd waarbij u verzekerd bent van de allerbeste producten.  Vanzelfsprekend beschermen we al uw kostbaarheden en plakken we alles netjes af voordat we beginnen met schilderen.

Een gunstige prijs voor al uw schilderwerk

Een tevreden klant is goud waard! Tevreden klanten komen immers terug en zorgen voor onze continuïteit. Daarom bieden we naast onze kwaliteitsgarantie ook een gunstige prijs voor al uw schilderwerk. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en passende offerte.

    

Alle voorkomende schilderwerkzaamheden, voor bedrijf & particulier

Schildersbedrijf in Zoetermeer e.o., de zekerheid van goed schilderwerk.

Stel hieronder uw vraag aan Schildersbedrijf Duopaint. Ook voor een snelle prijsopgave!

Aanhef heer mevrouw
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Uw vraag*
Verstuur formulier

Schildersbedrijf in Zoetermeer e.o., de zekerheid van goed schilderwerk: Binnenschilderwerken ✓ Buitenschilderwerken ✓  Wandafwerking ✓ Vloercoating ✓ Standbouw

► Neem contact met ons op

Privacyverklaring