Bel Menu
Wolfertstraat 56
2722 AH Zoetermeer
079 - 331 28 85
info@duopaint.nl

Schildersbedrijf Duopaint viert 12,5 jarig bestaan

“Onze eerste folder werkt nog steeds prima”

Wiegert en Ron

Schilders Ron en Wiegert Spierdijk zijn mannen van weinig woorden, maar grote daden. Ze begonnen 12,5 jaar geleden hun eigen schildersbedrijf en dat mag gevierd worden. De folder van het eerste uur, een eenzijdig bedrukt A5-je wat ze destijds in de Dorpsstraat en omgeving rondbrachten geldt nog steeds. ‘Schilderswerk is het visitekaartje van een huis’ staat erop. Maar ook dat een tevreden klant altijd terugkomt, door de combinatie van de kwaliteit, vakmanschap en een gunstige prijs voor al het schilderwerk denkbaar, buiten en binnen.

Uitstekende kwaliteit en een gunstige prijs

Het is uniek dat de eerste folder nog steeds prima functioneert als promotiemiddel voor de twee vakmannen, maar eigenlijk is dat niet zo verbazend. Ron en Wiegert zijn al decennia bezig met het uitvoeren van uitstekend vakmanschap. Dat valt op, is blijvend en levert mooie klussen op. Deze keer poseren ze voor een prestigeproject aan de Vlamingstraat, het voormalige burgemeestershuis Akkerlust van herenboer H.J. Augustijn uit 1866. In 1915 deed het dienst als woonhuis voor Bernardus Brinkers en zijn gezin en kantoor voor de Brinkers Handel- en Exploitatiemaatschappij. Daar voeren Ron en Wiegert al het schilderwerk uit, zowel buiten als binnen. De kolossale voordeur biedt de meeste uitdagingen.

Ambachtelijk schilderwerk

“Ja, een mooi project. Daar kunnen we al onze kwaliteiten zeker in kwijt. Op zestienjarige leeftijd zaten we al op de ambachtschool, we leerden een vak en vulden dit aan met praktijkervaring“, vertelt Wiegert. Na ruim twintig jaar diverse takken van het vak te hebben beoefend, kwamen ze elkaar weer tegen bij verfgroothandel Wilbrink in Zoetermeer. Daarna werd de stap gezet om zelf te gaan ondernemen, met zijn tweeën in één bedrijf, Schildersbedrijf Duopaint, een lang gekoesterde wens die in 2006 uitkwam.

Tijdloos visitekaartje

De folders werden vooral in de Dorpsstraat en omgeving verspreid omdat ze daar de meeste mensen kenden. Deze werden en bleven klant en zorgden weer voor nieuwe clientèle omdat de heren prima vakwerk afleverden en dat nog steeds doen. De heren zijn groot geworden door klein te blijven, of beter gezegd, dicht bij hun werk en de klant te blijven. Ze geven vooraf duidelijk aan wat er te doen staat en maken dat meer dan waar. Zoals ze in 2006 al zeiden: Schilderwerk is het visitekaartje van een huis, ook van uw huis. En dat is tijdloos.

Wiegert en Ron

Wiegert en Ron

Schildersbedrijf in Zoetermeer e.o., de zekerheid van goed schilderwerk.

Stel hieronder uw vraag aan Schildersbedrijf Duopaint. Ook voor een snelle prijsopgave!

Aanhef heer mevrouw
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Uw vraag*
Verstuur formulier

Schildersbedrijf in Zoetermeer e.o., de zekerheid van goed schilderwerk: Binnenschilderwerken ✓ Buitenschilderwerken ✓  Wandafwerking ✓ Vloercoating ✓ Standbouw

► Neem contact met ons op

Privacyverklaring