Bel Menu
Wolfertstraat 56
2722 AH Zoetermeer
079 - 331 28 85
info@duopaint.nl

Binnenschilder in Zoetermeer e.o.

Binnenschilderwerk

De juiste verfselectie bij binnenschilderwerk

De Nederlandse milieu- en arbowetgeving schrijven voor dat schilders bij binnenschilderwerk uitsluitend met watergedragen verfproducten mogen werken. Schildersbedrijf Duopaint beschikt over ruime ervaring met verschillende merken grondverf en aflakken in zowel zijdeglans als hoogglans uitvoering. Hierdoor is het verschil tussen het oude terpentine verdunbare verf en de moderne watergedragen lakken vrijwel niet meer te onderscheiden.

We doen het allemaal: Trappen, kozijnen, binnendeuren, muren en plafonds

Bij al het binnenschilderwerk gaan we secuur te werk. Trappen, kozijnen, binnendeuren, muren en plafonds. We verven het allemaal. En goed. Het klinkt misschien vreemd maar wij zijn vaak langer bezig met al het benodigde voorwerk dan met het verven zelf. Zo schuren we alle oppervlaktes, herstellen we eventuele oneffenheden, plakken we alles af en beschermen we uw kostbaarheden. Dan kunnen we daarna moeiteloos alles verven, een strak eindresultaat is altijd gegarandeerd.

Ons werk in beeld

Schildersbedrijf in Zoetermeer e.o., de zekerheid van goed schilderwerk.

Stel hieronder uw vraag aan Schildersbedrijf Duopaint. Ook voor een snelle prijsopgave!

Aanhef heer mevrouw
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Uw vraag*
Verstuur formulier

Schildersbedrijf in Zoetermeer e.o., de zekerheid van goed schilderwerk: Binnenschilderwerken ✓ Buitenschilderwerken ✓  Wandafwerking ✓ Vloercoating ✓ Standbouw

► Neem contact met ons op

Privacyverklaring